2 Adet Derma Güneş Losyonu GKF 15 Orta
Derma Güneş Losyonu GKF 15 Orta, yüksek su dayanıklılığına sahip güneş korumasıdır ve optimum UVA ve UVB koruması için Avrupa Birliği'nin yeni tavsiyelerini karşılamaktadır. Cildin esnek ve yumuşak olmasını sağlar ve kurumasını önler. Nemlendirme özelliğine sahip gliserin ve doğal yağlar içerir. Kolay sürülür, cilt tarafından kolay emilir, yapışkanlık bırakmaz.
Nordic Eco Label sertifikasına sahiptir ve Danimarka Astım Alerji Derneği tarafından onaylıdır. Danimarka’da üretilmiştir.
• Yüksek su dayanıklılığına sahip güneş losyonu
• GKF 15
• UVA ve UVB zararlı ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma
• Hassas ciltler için ideal
• Hipoalerjenik ve çevre dostu
• Parfüm, paraben ve boya içermez
Kullanımı:
Güneşe çıkmadan önce, yüze ve vücuda bol miktarda (avuç içi kadar) sürün. Güneş ışınlarının en kuvvetli olduğu gün ortası zamanlarda güneşten sakının. Yüzüldüğünde, uygulama sıklığını arttırın. Herhangi bir giysi ya da obje giyilmeden önce losyonun cilt tarafından emilmesi beklenmelidir. Optimum koruma için tavsiye edilen miktarı uygulayın.
Birim: 200 ml
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | DR5270 |
Marka | Derma Sun |
Stok Durumu | Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. |
5709954015270